Vacature promotiemedewerker Kederan

Na een ruime twee turbulente jaren waarin er veel is gebeurd in de wereld zijn we allen blij dat we als Kederan weer mooie, gezellige en intense evenementen kunnen neerzetten.

Helaas is er in de laatste jaren ook het een en ander veranderd binnen de organisatie en zijn er zaken die we weer terug willen brengen zodat we als stichting weer kunnen groeien en daarmee nog jaren kunnen doorgaan met het neerzetten van geweldige evenementen. Uiteindelijk zijn er geen evenementen zonder de geweldige spelers die we hebben, echter ondanks dat jullie er al zijn, is het zeker niet verkeerd om wat nieuwe aanwas te hebben. Hiervoor zijn we dan ook op zoek naar een of twee gemotiveerde personen die ons willen ondersteunen in de promotie van Kederan.

Dus ben jij super fan van de wereld en de stichting, en zou je graag willen meewerken aan de toekomst van Kederans bestaan, meld je dan aan via kederan@live.nl.