Stichting Kederan

Voor wie is Kederan geschikt?

Binnen Stichting Kederan streven we ernaar om evenementen neer te zetten die toegankelijk zijn voor iedereen. Van beginnend larper, tot larpfossiel, iedereen kan bij ons terecht voor een onvergetelijk weekend.

Als beginner willen we je graag aanraden om eerst een weekend te komen figureren bij Kederan. Zo hebben we alle ruimte en mogelijkheden om je te ondersteunen en begeleiden bij de eerste stappen in een ongelofelijk leuke hobby. Maar ook als je direct wilt komen spelen, kun je rekenen op een warme, lieve en fijne groep mensen die je willen begeleiden waar mogelijk.

Ook de ervaren larpers hoeven zich op Kederan niet te vervelen. Er is nog genoeg te ontdekken en er is ruimschoots de ruimte voor diepgaand spel, epische rituelen, puzzels, intensieve roleplay en heftige politiek.

The world where everything is possible

Het belangrijkste punt tijdens de evenementen van Stichting Kederan is dat alles (in overleg) mogelijk is. Het regelsysteem is dus een leidraad en de basis om je personage mee te bouwen, maar heb je een gaaf idee over iets dat niet in het regelsysteem staat, laat het ons dan vooral weten. Kederan is een magische wereld waar onder andere al droomwezens, imps, dryades, draken, fauns en satyrs onder de spelers hebben rondgelopen. Overal is een mouw aan te passen.

Rekeningnummer

Voor betalingen voor kan je de overboeking doen aan Stichting Kederan, NL75RABO0327141972. Zie de evenementinformatie welke omschrijving voor onze penningmeester handig is om te gebruiken. In de meeste gevallen lijkt dat op het volgende:

“[Afkorting evenement in Romeinse cijfers] [Je naam*] [Speler/Figurant]”

Bijvoorbeeld:

“KXLI Jan Klaassen Speler”

* Mocht je voor iemand anders betalen, vermeldt dan de naam van de deelnemer waarvoor je betaalt.

Contact

Heb je na het doorlezen van het regelsysteem nog vragen, heb je een gaaf idee of wil je meer informatie? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar kederan@live.nl!

We hopen je spoedig te zien op een van onze evenementen!