Shifters

Binnen Kederan zijn er vele legendarische wezens een daarvan die eigenlijk alleen maar bestaat in legendes is de Shifter. Een ras dat vanuit een basis ras ontstaat. Diep diep in je bloedlijn of zoals sommige legende gaan erover dat via de natuur een special zaadje geplant wordt. Hoe het precies zit weet niemand. Er zijn zelfs vele twijfels of dit ras wel echt bestaat. Onder de Shifters zelf deze weten soms dat ze bestaan. Ze merken dat er andere zijn zoals zij, het kunnen veranderen in een beestachtige vorm merk je bij andere. Vooral als je ouders geen shifter zijn en je zelf wel zeker dan is het heel erg raar om opeens een shifter te zijn.

Als Shifter kies je ook een basisras dit ras is een uitbreiding aan je basisras en je betaald 4 skill punten om een shifter te spelen.

Persoonlijkheid en morele richtlijn

Aangezien shifters altijd een basis ras kiezen zijn alle morele en persoonlijkheden hetzelfde als hun basis ras.

Fysieke beschrijving

Hetzelfde als je basisras

Onderlinge relaties

Shifters zien elkaars shifter zijn. Dit wordt OC weergegeven met een symbool wat je zichtbaar moet dragen en een OC sybool is. Alleen de shifters zien dit bij elkaar. Dit symbool zal ook alleen naar de shifters gestuurd worden als je voor dit ras kiest.

Landen

Shapeshifters komen in elk land voor maar zoals dit legendarische ras beaamd zal niemand iets weten over je shifter zijn.

In The Kingdom of Aurum schijnt een organisatie te zijn die op Shifters jagen, dit wordt ontkent door de Orde van het Recht.

Het verloren huis in Dark Dannings zou een Shifterhuis zijn. Helaas is er al 150 jaar niks meer van dit huis vernomen.

Religie

Hetzelfde als basisras.

Taal

Je talen krijg je van je basisras.

Namen

Hetzelfde als basisras.

Avonturiers van dit ras …

Avonturiers van dit ras zullen hun shifter zijn voor zichzelf houden.