Kederan XL – ????? (10 t/m 12 november 2023)

Ons evenement Kederan XL – ???? zal plaatsvinden op 10 t/m 12 november 2023! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier. De naam van het evenement zal later deze maand worden bekend gemaakt!

Zorg dus dat je inschrijving snel op orde is! Dit betekent dat zowel je inschrijving als je betaling bij ons binnen moeten zijn.

Locatie & Aankomsttijd

Voor dit evenement maken wij weer gebruik van de volgende locatie:
Groepsaccommodatie “De Roerdomp”
(Gebouw: Op ’t Erf)
Ontginningsweg 10
5091 KN Westelbeers

Spelers en NPC’s zijn welkom vanaf 18.00. Neem wanneer je eerder aanwezig wilt zijn i.v.m. opbouw van je eigen kampement even contact met ons op via kederan@live.nl. Wanneer je meehelpt met de opbouw van het evenement ontvang je consumptiebonnen (te gebruiken voor frisdrank of bier). Hierin gebruiken we de volgende regeling:

 • 5 bonnen wanneer je opbouwt vanaf 10.00
 • 2 bonnen wanneer je opbouwt vanaf 16.00

Geef dit tevens aan in het inschrijfformulier.

Faciliteiten

Tijdens alle evenementen van Kederan kun je rekenen op een bed in de binnenlocatie (neem wel zelf beddengoed en een slaapzak mee!), toiletten en douches. Het spel vindt plaats in de binnenlocatie en buiten op het veld en in het bos. Het is toegestaan zelf een IC-uitziende tent (bijvoorbeeld een Saharatent of een Landsknechtentent) mee te nemen en deze te gebruiken binnen het spel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opbouw van je tent/kampement. Als je een IC tent meeneemt, stuur vooraf even een mailtje naar kederan@live.nl zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de indeling van de locatie. Stuur wanneer je twijfelt over de ‘IC-heid’ van je tent vooraf een mailtje (met foto!) naar kederan@live.nl.

Tijd-In

De Tijd-In tijden gedurende het weekend zijn (grofweg) als volgt:

 • Vrijdag van 20.00 tot 02.00
 • Zaterdag van 10.00 tot 02.00
 • Zondag van 10.00 tot 15.00

Afhankelijk van het spelverloop kan het zijn dat de tijden lichtelijk verschuiven, dit zal dan aangegeven worden tijdens het weekend. Wij willen jullie allen vragen (minstens) gedurende deze tijden geen OC gesprekken te voeren binnen de speellocatie om andere mensen niet in hun spel te storen. Mocht je toch even een OC-momentje nodig hebben; zoek dan even een aparte plek ver buiten de speellocaties of in de slaapzalen.

Inschrijven voor Kederan XL kan door het formulier in te vullen. Om je inschrijving compleet te maken hebben wij ook een betaling van je nodig. Betalen voor dit evenement kan door de onderstaande inschrijfkosten over te maken naar: Stichting Kederan, NL75RABO0327141972 met in de omschrijving:

“KXL [Je naam] [Speler/Figurant]”

Gelieve deze omschrijving aan te houden, dit maakt het terugvinden van betalingen voor ons veel eenvoudiger.

Voor KXL zijn de kosten als volgt:

Bij betaling vóór 10 september 2023
Speler: € 80,-
NPC: € 60,-

Bij betaling vóór 10 oktober 2023
Speler: € 85,-
NPC: € 65,-

Bij betaling op 10 oktober 2023 of later
Speler: € 90,-
NPC: € 70,-

Zorg dus dat je op tijd betaald hebt!

Eten & drinken

Op het evenement verzorgen wij:

 • Standaard avondeten (friet & snack) op de vrijdag;
 • Ontbijt, lunch en avondeten (d.m.v. een cateraar) op de zaterdag
 • Ontbijt en lunch op de zondag.

Potentieel zal er voor dieetwensen een toeslag worden gerekend. Het exacte bedrag hiervoor zal t.z.t. worden gecommuniceerd. De verwachting is rond de € 5,-. Dit geldt specifiek voor de volgende dieetwensen:

 • Vegetarisch
 • Glucose- of lactosevrij
 • Geen varkensvlees

Buiten deze momenten, en voor fris en bier/wijn, werken wij op de evenementen van Kederan met barkaarten. Barkaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de bar. Zorg dus dat je wat contant geld of een betaalpas bij je hebt, zodat je een barkaart kan kopen.

Wij hopen jullie van harte allemaal te zien op KXL!