Kederan XLI – ????? (8 t/m 10 november 2024)

Ons evenement Kederan XLI (41) zal plaatsvinden op 8 t/m 10 november 2024! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier. De naam van het evenement houden we nog even geheim en zal op een later moment worden onthuld!

Check hieronder de inschrijflijst:

Inschrijflijst

Zorg dus dat je inschrijving snel op orde is! Dit betekent dat zowel je inschrijving als je betaling bij ons binnen moeten zijn.

Voor dit evenement maken wij weer gebruik van de volgende locatie:
Groepsaccommodatie “De Roerdomp”
(Gebouw: Op ’t Erf)
Ontginningsweg 10
5091 KN Westelbeers

Spelers en NPC’s zijn welkom vanaf 18.00. Neem wanneer je eerder aanwezig wilt zijn i.v.m. opbouw van je eigen kampement even contact met ons op via kederan@live.nl. Wanneer je meehelpt met de opbouw van het evenement ontvang je consumptiebonnen (te gebruiken voor frisdrank of bier). Hierin gebruiken we de volgende regeling:

  • 5 bonnen wanneer je opbouwt vanaf 10.00
  • 2 bonnen wanneer je opbouwt vanaf 16.00

Geef dit tevens aan in het inschrijfformulier.

Tijdens alle evenementen van Kederan kun je rekenen op een bed in de binnenlocatie (neem wel zelf beddengoed en een slaapzak mee!), toiletten en douches. Het spel vindt plaats in de binnenlocatie en buiten op het veld en in het bos. Het is toegestaan zelf een IC-uitziende tent (bijvoorbeeld een Saharatent of een Landsknechtentent) mee te nemen en deze te gebruiken binnen het spel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opbouw van je tent/kampement. Als je een IC tent meeneemt, stuur vooraf even een mailtje naar kederan@live.nl zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de indeling van de locatie. Stuur wanneer je twijfelt over de ‘IC-heid’ van je tent vooraf een mailtje (met foto!) naar kederan@live.nl.

De Tijd-In tijden gedurende het weekend zijn (grofweg) als volgt:

  • Vrijdag van 20.00 tot 02.00
  • Zaterdag van 10.00 tot 02.00
  • Zondag van 10.00 tot 15.00

Afhankelijk van het spelverloop kan het zijn dat de tijden lichtelijk verschuiven, dit zal dan aangegeven worden tijdens het weekend. Wij willen jullie allen vragen (minstens) gedurende deze tijden geen OC gesprekken te voeren binnen de speellocatie om andere mensen niet in hun spel te storen. Mocht je toch even een OC-momentje nodig hebben; zoek dan even een aparte plek ver buiten de speellocaties of in de slaapzalen.

Inschrijven voor het evenement kan door het formulier in te vullen. Om je inschrijving compleet te maken hebben wij ook een betaling van je nodig. Betalen voor dit evenement kan door de onderstaande inschrijfkosten over te maken naar: Stichting Kederan, NL75RABO0327141972 met in de omschrijving:

“KXLI [Je naam] [Speler/Figurant]”

Gelieve deze omschrijving aan te houden, dit maakt het terugvinden van betalingen voor ons veel eenvoudiger.

Voor dit evenement zijn de kosten als volgt:

Bij betaling vóór 8 september 2024
Speler: € 80,-
NPC: € 60,-

Bij betaling vóór 8 oktober 2024
Speler: € 85,-
NPC: € 65,-

Bij betaling op 8 oktober 2024 of later
Speler: € 90,-
NPC: € 70,-

Zorg dus dat je op tijd betaald hebt, want je plek op de inschrijflijst is pas volledig, zodra we zowel een inschrijving via het formulier, als een betaling hebben ontvangen.

Mocht er meer volledige inschrijvingen zijn dan dat wij plaats hebben, zal je inschrijving op een reservelijst komen. De datum waarop je inschrijving volledig is als leidend voor bepalen wie op die lijst komt te staan. Zodra er eventueel een plaats vrijkomt, zullen wij contact opnemen met je.

Gezien de enthousiaste stroom aan inschrijvingen, houden wij tevens een voorrangsperiode aan voor deelnemers die eerder op onze evenementen aanwezig waren. Deze periode geldt t/m 30 juni 2024.

Op het evenement verzorgen wij:

  • Standaard avondeten (friet & snack) op de vrijdag;
  • Ontbijt, lunch en avondeten (d.m.v. een cateraar) op de zaterdag
  • Ontbijt en lunch op de zondag.

Potentieel zal er voor dieetwensen een, kleine, toeslag worden gerekend. Indien dit het geval is, zal hierover contact worden opgenomen. Dit geldt specifiek voor de volgende dieetwensen:

  • Vegetarisch
  • Glucose- of lactosevrij

Buiten deze momenten, en voor fris en bier/wijn, werken wij op de evenementen van Kederan met barkaarten. Barkaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de bar. Zorg dus dat je wat contant geld of een betaalpas bij je hebt, zodat je een barkaart kan kopen.

Wij hopen jullie van harte allemaal te zien op Kederan XLI!