Kederan Baravond 2023 (KQ34) – “Inspiring Intermezzo” (25 februari 2023)

Ons evenement Kederan Baravond 2023 (KQ34) – “Inspiring Intermezzo” zal plaatsvinden op 25 februari 2023! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier. De naam van het evenement zal later deze maand worden bekend gemaakt!

Zorg dus dat je inschrijving snel op orde is! Dit betekent dat zowel je inschrijving als je betaling bij ons binnen moeten zijn.

Locatie & Aankomsttijd

Voor dit evenement maken wij weer gebruik van de volgende locatie:
Groepsaccommodatie “De Roerdomp
Ontginningsweg 10
5091 KN Westelbeers

Spelers en NPC’s zijn welkom vanaf 16:00.

Faciliteiten

Tijdens alle evenementen van Kederan kun je rekenen op een bed in de binnenlocatie (neem wel zelf beddengoed en een slaapzak mee!), toiletten en douches. Het spel vindt plaats in de binnenlocatie en buiten op het veld en in het bos. Het is toegestaan zelf een IC-uitziende tent (bijvoorbeeld een Saharatent of een Landsknechtentent) mee te nemen en deze te gebruiken binnen het spel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opbouw van je tent/kampement. Als je een IC tent meeneemt, stuur vooraf even een mailtje naar kederan@live.nl zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de indeling van de locatie. Stuur wanneer je twijfelt over de ‘IC-heid’ van je tent vooraf een mailtje (met foto!) naar kederan@live.nl.

Tijd-In

De Tijd-In tijden gedurende de baravond zijn (grofweg) als volgt:

  • Zaterdag van 20:00 tot 02:00

De zondag zullen we gebruiken voor het opruimen van de locatie.

Afhankelijk van het spelverloop kan het zijn dat de tijden lichtelijk verschuiven, dit zal dan aangegeven worden tijdens het weekend. Wij willen jullie allen vragen (minstens) gedurende deze tijden geen OC gesprekken te voeren binnen de speellocatie om andere mensen niet in hun spel te storen. Mocht je toch even een OC-momentje nodig hebben; zoek dan even een aparte plek ver buiten de speellocaties of in de slaapzalen.

Inschrijven voor Kederan Baravond 2023 kan door het formulier in te vullen. Om je inschrijving compleet te maken hebben wij ook een betaling van je nodig. Betalen voor dit evenement kan door de onderstaande inschrijfkosten over te maken naar: Stichting Kederan, NL32ABNA0416649904 met in de omschrijving

“KQ34 [Je naam] [Speler/Figurant]”

Gelieve deze omschrijving aan te houden, dit maakt het terugvinden van betalingen voor ons veel eenvoudiger.

Voor KQ34 zijn de kosten als volgt:

Speler: € 30,-
NPC: € 30,-

Zorg dus dat je op tijd betaald hebt!

Eten & drinken

Op het evenement verzorgen wij:

  • Ontbijt op de zondag.

Buiten deze momenten, en voor fris en bier/wijn, werken wij op de evenementen van Kederan met barkaarten. Barkaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de bar. Zorg dus dat je wat contant geld of een betaalpas bij je hebt, zodat je een barkaart kan kopen.

Wij hopen jullie van harte allemaal te zien op Kederan Baravond 2023 (KQ34) – “Inspiring Intermezzo”!