Kederan Special 36 – Dreaming Dice (17+18 februari 2024)

De special Kederan Special 36 – Dreaming Dice zal plaatsvinden op 17+18 februari 2024! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier.

Zorg dus dat je inschrijving snel op orde is! Dit betekent dat zowel je inschrijving als je betaling bij ons binnen moeten zijn.

Voor dit evenement maken wij weer gebruik van de volgende locatie:
Scouting Allart van Heemstede
Lemsterlandhoeve 70
3137 GM Vlaardingen

Spelers en NPC’s zijn welkom vanaf 18.00. Neem i.v.m. opbouw van je eigen kampement even contact met ons op via kederan@live.nl.

Tijdens deze special moet je zelf slaapspullen (zoals bedje/matje en slaapzak) meenemen. Het spel vindt plaats in de binnenlocatie en buiten op het veld en in het bos. Het is toegestaan zelf een (IC-uitziende) tent (bijvoorbeeld een Saharatent of een Landsknechtentent) mee te nemen en deze te gebruiken binnen het spel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opbouw van je tent/kampement.

De Tijd-In tijden gedurende het weekend zijn (grofweg) als volgt:

  • Zaterdag van 19:30 tot 02:00
  • Zondag van 10:00 tot 12:30

Afhankelijk van het spelverloop kan het zijn dat de tijden lichtelijk verschuiven, dit zal dan aangegeven worden tijdens het weekend. Wij willen jullie allen vragen (minstens) gedurende deze tijden geen OC gesprekken te voeren binnen de speellocatie om andere mensen niet in hun spel te storen. Mocht je toch even een OC-momentje nodig hebben; zoek dan even een aparte plek ver buiten de speellocaties of in de slaapzalen.

Inschrijven voor het evenement kan door het formulier in te vullen. Om je inschrijving compleet te maken hebben wij ook een betaling van je nodig. Betalen voor dit evenement kan door de onderstaande inschrijfkosten over te maken naar: Stichting Kederan, NL75RABO0327141972 met in de omschrijving:

“KQ36 [Je naam] [Speler/Figurant]”

Gelieve deze omschrijving aan te houden, dit maakt het terugvinden van betalingen voor ons veel eenvoudiger.

Voor dit evenement zijn de kosten als volgt:

  • Speler/NPC/Spelleiding: € 25,-

Zorg dus dat je op tijd betaald hebt, want je plek op de inschrijflijst is pas volledig, zodra we zowel een inschrijving via het formulier, als een betaling hebben ontvangen.

De special is open voor iedereen, waarbij specifieke genodigden eventueel voorrang hebben op een plaats in de inschrijvingslijst. Deze geldt t/m 14 januari 2024.

Mocht er meer volledige inschrijvingen zijn dan dat wij plaats hebben, zal je inschrijving op een reservelijst komen. De datum waarop je inschrijving volledig is als leidend voor bepalen wie op die lijst komt te staan. Zodra er eventueel een plaats vrijkomt, zullen wij contact opnemen met je.

Op het evenement verzorgen wij:

  • Zaterdagavond: Soep met brood
  • Zaterdagnacht: Middernachtslekkernij
  • Zondag: Ontbijt + lunch

De special is tevens all-inclusive, dus er zal géén gebruik worden gemaakt van barkaarten.

Wij hopen jullie van harte allemaal te zien op Kederan Special 36 – Dreaming Dice!