Nieuwsbrief Kederan XXXVI – “Weaving Webs”

Goedendag Kederanen,

Hierbij onze nieuwsbrief voor aankomend event: Kederan XXXVI.

Wij willen je op de hoogte stellen van een aantal dingen:

 • Bij aankomst heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testuitslag die niet ouder is dan 24 uur, nodig. Hiervoor werken wij met QR-codes gegenereerd door de Coronacheck app. Zorg dus dat je je mobiel met een code aangemaakt door de app en tevens een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en kunt tonen.
 • Bij aankomst kunt je je auto parkeren op de aangegeven parkeerplaats. Hierna loop je door naar de ingang van het gebouw “Op ‘t Erf” waar je eerst je QR-code laat scannen en je legitimatiebewijs laat controleren. Hierna mag je verder het terrein op.
 • Mondkapjes zijn niet verplicht maar als je deze wilt dragen is dit natuurlijk geen probleem; we zien deze bij voorkeur IC-verantwoord. Ook kun je bij incheck aangeven graag 1.5m afstand tot anderen te willen bewaren, we geven je dan geel/zwart dipperlint dat je kunt dragen om dit aan te geven.
 • Het eten verloopt zoals normaal via lopend buffet en hier zijn geen extra regels aan verbonden.
 • Er lopen ook weer vertrouwenspersonen rond op het event dit zijn Alex (speler), Joke (speler) en Natanja (bestuur). Indien je je onveilig voelt, of zaken hebt die je zeker besproken wilt hebben, spreek een van hen dan aan. Mocht het iets zijn waar het bestuur van op de hoogte gesteld moet worden, dan zal dit met Natanja besproken worden.

  Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook! Hopelijk tot snel!

  Mochten er naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen zijn, dan kun je deze mailen naar: kederan@live.nl

  Tot slot: Heb je klachten? Blijf dan thuis en meld je af.

Met vriendelijke groet,
Het Kederan bestuur