Datum van Kederan 36 verzet + extra bardag

In tegenstelling tot het eerdere bericht dat Kederan XXXVI door zou gaan in het weekend van 18-20 juni 2021, hebben wij als organisatie in de tussentijd een andere indeling van dat weekend moeten bedenken. De reden daarvan ligt bij de toestand rondom de pandemie die nog steeds heerst.

“Kederan XXXVI – Weaving Webs” zal dus worden verschoven naar 12 t/m 14 november 2021.

Wij vinden het niet verantwoord om een druk weekend, vol plot en calls te gaan neerzetten, terwijl er op allerlei extra OC-zaken moet worden gelet. Dit komt het verhaal niet ten goede en voor een redelijke groep (potentiële) deelnemers vormt Corona op dit moment nog een te grote hindernis of gevaar dat zij niet aanwezig kunnen zijn.

Gelukkig is de situatie in de afgelopen tijd wel verbeterd en zien wij wel mogelijkheden om toch een Kederan-gerelateerd IC moment te kunnen organiseren. Dit zal plaatsvinden op *zaterdag 19 juni 2021* in de vorm van een *barmiddag en -avond* met een nadruk op roleplay rondom sociale contacten, aangevuld met eventueel plot dat hierin faciliteert. Vanuit het plot- en spelleidersteam zal er in kleinere samenstelling ondersteuning worden geboden.

Wij hebben deze gelegenheid gedoopt tot “KQ33 – Outdoor Opportunities”.

Zie de pagina van het evenement voor meer informatie.