Nieuw regelsysteem online!

Lieve Kederanen en aankomend Kederanen,

Vanaf heden staat het nieuwe regelsysteem online! Het nieuwe regelsysteem is te downloaden van de “Handboek en Regelsysteem”-pagina op deze website.

Vanaf Kederan XXXI (op 4, 5 en 6 mei 2018) zullen wij met dit regelsysteem gaan werken. Dit houdt in dat alle mensen die een nieuw personage starten op dit evenement dit regelsysteem moeten gebruiken voor karaktercreatie. De mensen die hun oude personage (KXXX en eerder) blijven spelen hoeven hun personage niet om te bouwen naar de nieuwe regels. Hun personage blijft zoals het is met de vaardigheden die hij/zij bezit. Vanaf heden kunnen er wel nieuwe vaardigheden aangekocht worden in het nieuwe systeem, echter kunnen zij er voor KXXXI ook nog voor kiezen om hun punten uit te geven in het oude regelsysteem, dit is eigen keuze.

Voor vragen zijn wij te allen tijde bereikbaar via kederan@live.nl.

Tot op Kederan XXXI!