Welkom

Welkom op Kederan, de wereld waar strijd regeert en magie de wetenschap verslaat (tja, sommige zijn het daar niet mee eens). Een wereld waar de goden hun priesters bijstaan, waar uit éénheid grote dingen geboren worden, maar ook een wereld waar mensen oprecht gelukkig zijn. Kederan wordt bewandeld door goede wezens, demonen en gedrochten. Magiërs strijden zij aan zij met priesters. Legers orken, enten en mensen trekken gezamenlijk naar het slagveld, bijgestaan door hun priesters die gebeden incanteren en met de macht van hun goden het aangezicht van de wereld zelf keer op keer veranderen.

De sterfelijke en materiële wereld zijn slechts de buitenkant, maar wie kan de echte wereld ontdekken? wie durft af te dalen naar het binnenste van deze mooie doch harde wereld. Wie durft er zijn eigen sterfelijkheid op het spel te zetten en te onderhandelen met hen die de wereld bespelen alsof het een speeltuin is?

De wereld Kederan is voor een groot deel nog niet ontdekt. Avontuur ligt op de loer en je weet nooit waar je uit kunt komen. Slechts enkele gebieden van deze immense wereld genaamd Kederan zijn bekend. Hiertussen wordt dan ook regelmatig heen en weer gereisd.